ODDO igračke na Facebook-u ODDO igračke na Instagram-u

Prijavi se

ODDO igračke - sve igračke na jednom mestu
Besplatna dostava
Nebulous Stars - ODDO igračke
Besplatna dostavaRASPRODATO

Lego Classic Bricks and Lights LE11009

Cena: 4.424,00 RSD

ODDO Klub cena: 4.203,00 RSD

*Cene su iskazane sa PDV-om

Šifra: 20LE11009
Brend: Lego
Deca mogu biti dvostruko kreativnija sa ovim zabavnim LEGO kompletom. Prvo ćete napraviti zabavne modele, a drugo tako što ćete ih pretvoriti u lutke iz senke koristeći Light Brick Shadow Casters! 
Od izgradnje kockica do igara sa senkama. Deca od 5 i više godina će biti očarana kada njihovi mini modeli postanu zabavne slike u senci! Mašta će divljati dok se slike kreću, smanjuju i povećavaju, inspirišući maštovite priče. 
Sa 12 zabavnih LEGO igračaka za decu od kojih mogu da se naprave – zamak, lice, princeza, slepi miš, petao, lopov, gusarski brod, sova, duh, vetrenjača, ajkula i dinosaurus – plus dodatne kocke za pravljenje sopstvenih kreacija. A kada 2 bacača senki stupe u akciju, igra senki nikada ne prestaje! 
LEGO Classic setovi stavljaju ideje i inspiraciju u mlade ruke. Jednostavni vodiči za zabavne modele će omogućiti deci da počnu sa svojim aktivnostima u zatvorenom prostoru. Dok otkrivaju radost stvaranja sopstvenih kreacija, stiču veštine koje su ključne za razvoj.

Upoznajte decu sa zabavnom konstrukcijom sa 12 mini-modela - a zatim ih gledajte kako transformišu svoj model u sjajnu lutku iz senke! Sa 2 bacača senki, mogućnosti maštovite igre su beskrajne.
Postoji 12 LEGO igračaka za pravljenje – zamak, smešno lice, princeza, slepi miš, petao, lopov, gusarski brod, sova, duh, vetrenjača, ajkula i dinosaurus – plus dodatne kocke za decu da naprave sopstvene igračke.
Deca biraju model, prave ga, igraju se sa njim, projektuju njegovu senku, koriste drugi LightBrick Shadow Caster da dodaju još jednu sliku i puštaju mašti na volju dok izmišljaju zabavne priče sa svojim lutkama iz senke!
Sjajan poklon za svaku priliku za decu od 5 i više godina koja bi uživala u beskrajnom kreativnom zadovoljstvu gradnje LEGO kocki i pripovedanja priča o lutkama iz senke.
Sa dužinom preko 22 cm, Light Brick Shadow Caster je idealan za rad sa malim prstima. Pored 12 modela za pravljenje, ostalo je dodatnih kockica za decu da postanu kreativni sa sopstvenim modelima.
Light Brick baterije su uključene (2 x LR41), tako da deca mogu da počnu da projektuju senke bez odlaganja. I, naravno, praktičnu izgradnju modela pokreće isključivo dečja mašta.
Jednostavna uputstva pomažu im da počnu za kratko vreme. A ako uputstva nestanu, možete preuzeti novi set sa LEGO.com/buildinginstructions.

Proizvodjač: Lego
Zemlja proizvodnje: Danska
Uvoznik: Podatak će biti naveden na deklaraciji koja dolazi sa proizvodom

Nije za decu ispod 3 godine
Besplatna dostava

Besplatna dostava

na teritoriji Srbije

Visa Visa Visa Master Maestro
Banca Intesa ad Beograd
Verified by Visa MasterCard SecureCode

ODDO Internet prodavnica igračaka
Tel: 064 616 06 73
         Podrška i poručivanje telefonom: Ponedeljak - Petak: 09:00 do 16:00h
E-mail: office@oddoigracke.rs

NEWSLETTER

ODDO igračke © 2013-2023 - Sva prava zadržana. Design & Developed by Web Factory

ODDO igračke © 2013
Sva prava zadržana.
Design & Developed by Web Factory

ODDO igračke na Facebook-u ODDO igračke na Instagram-u