ODDO igračke na Facebook-u ODDO igračke na Instagram-u

Prijavi se

ODDO igračke - sve igračke na jednom mestu
Besplatna dostava
Besplatna dostava

Tricikl Playtime model 414 XL

Cena: 10.218 RSD

ODDO Klub cena: 9.707,00 RSD

*Cene su iskazane sa PDV-om

Šifra: 04000414

Preporučeno maksimalno opterećenje do 50kg.
Neto težina tricikla 12.8kg.

Kako dete raste, tako ovaj XL tricikl prilagodjavate uzrasnom dobu malog korisnika.Prakticno, mozete ga koristiti vise godina. 

Vremenom, uklanjate delove tricikla (mekano sediste, drzac za noge ) koji su tu da malom detetu pruze maksimalnu sigurnost i udobnost. Zastitna tenda sa visestepenim podesavanjem i posebnom UV- zastitom od sunca. 

Mekano sediste , izradjeno od debelog i mekanog sundjerastog materijala, obezbedjuje komfornu voznju i kada je dete budno i kada spava.

Dodatnu bezbednost dobijamo koriscenjem zastitnog pojasa. Zastitni pojas sa petostepenom kopcom obezbedjuje sigurnost na pre svega. Na vertikalnim kaisevima imamo ojacanje od sundjerastog materijala u cilju zastite nezne decije koze. 

Tricikl ima velike tockove sa gumama na naduvavanje i aluminijumskim felnama. Fleksibilni dvostruko podesiv upravljac na triciklu mozete postaviti u skladu sa konstitucijom deteta. Ukoliko je teren po kome vozite svoje dete pod nagibom , mozete prilikom zaustavljanja koristiti kocnice koje se nalaze na zadnjim tockovima. Rucica za roditeljsko upravljanje je oblozena mekom gumom i može se postaviti u više položaja.

Pozadi je korpa za odlaganje sitnica, bas ispod same rucice za upravljanje. Pedale sa macijim ocima, kao kod bicikle za odrasle. 

-Proizvod dostupan u boji: plava, crvena, ljubičasta.

Besplatna dostava

Besplatna dostava

na teritoriji Srbije

UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

ODDO Internet prodavnica igračaka
Tel: 064 616 06 73
Tel: 011 228 00 74
Radno vreme: od 09:00 do 20:00h
E-mail: office@oddoigracke.rs

NEWSLETTER

ODDO igračke © 2013-2019 - Sva prava zadržana. Design & Developed by Web Factory

ODDO igračke © 2013
Sva prava zadržana.
Design & Developed by Web Factory

ODDO igračke na Facebook-u ODDO igračke na Instagram-u