ODDO igračke na Facebook-u ODDO igračke na Instagram-u

Prijavi se

ODDO igračke - sve igračke na jednom mestu
Besplatna dostava

Ne Ljuti se Čoveče drveni Pino NTC 4P006

Cena: 2.320 RSD

ODDO Klub cena: 2.204,00 RSD

*Cene su iskazane sa PDV-om

Šifra: 1204P006
Brend: Pino toys
Tema:
Pino-NTC „Ne ljuti se, čoveče“ je društvena igra koja kod dece podstiče razvoj logičkog i matematičkog razmišljanja, predviđanja i zaključivanja. Poštujući pravila igre, deca uče da kontrolišu svoja osećanja, da budu strpljiva i istrajna i da se socijalizuju. Dodatna vrednost Pino – NTC igre Ne ljuti se, čoveče je što dete kroz igru uči nove simbole i stiče osnovna znanja o državama i njihovim obeležjima. 

Roditelji mogu postepeno povećavati broj naučenih simbola, tako što će tokom šetnje, igranja drugim NTC igračkama, čitanja slikovnica i sl, detetu pokazivati nove zastave, simbole i asocijacije. Kada su prvi simboli savladani, od svog mališana možete tražiti da opiše neku zastavu, kaže na kojim zastavama je plava ili neka druga boja, šta ga podseća na određenu državu i sl. 

Ako je dete savladalo osnovne simbole i bez problema odgovara na postavljena pitanja, možete preći na viši nivo razmišljanja i zaključivanja, tako što ćete u toku putovanja ili neke druge aktivnosti postavljati ista pitanja, ali će dete morati da ih vizuelizuje kako bi odgovorilo. 
Preporuka za roditelje je da uvedu i nova pravila pomeranja figurica, tako što se figurice jedan dan pomeraju hvatanjem palcem i kažiprstom, sledeći dan palcem i srednjim prstom i tako redom do malog prsta. Na ovaj način se razvija fina motorika, značajna za razvoj ukupnih mentalnih sposobnosti deteta, jer prsti formiraju veliki broj sinapsi u mozgu. 

Proizvodjač: Pino toys
Zemlja proizvodnje: Narodna Republika Kina
Uvoznik: Podatak će biti naveden na deklaraciji koja dolazi sa proizvodom

UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

ODDO Internet prodavnica igračaka
Tel: 064 616 06 73
Tel 2: 064 670 73 15
Podrška i poručivanje telefonom: Ponedeljak - Petak: 09:00 do 17:00h
E-mail: office@oddoigracke.rs

NEWSLETTER

ODDO igračke © 2013-2021 - Sva prava zadržana. Design & Developed by Web Factory

ODDO igračke © 2013
Sva prava zadržana.
Design & Developed by Web Factory

ODDO igračke na Facebook-u ODDO igračke na Instagram-u