ODDO igračke na Facebook-u ODDO igračke na Instagram-u

Prijavi se

ODDO igračke - sve igračke na jednom mestu
Besplatna dostava
Uskršnja akcija - ODDO igračke

Način plaćanja

Proizvode koje želite da kupite putem ODDO igračke.rs možete platiti na sledeće načine:

1. POUZEĆEM

Plaćanje pouzećem podrazumeva plaćanje iznosa sa narudžbenice prilikom preuzimanja pošiljke.
Plaćanje se vrši u gotovom novcu na ruke kuriru koji Vam donosi pošiljku. U ukupan otkup je uračunata cena dostave, tj. troškova isporuke.

Isporuka pošiljke je BESPLATNA za sve porudžbine preko 4.000 dinara

2. PLATNIM KARTICAMA

Ukoliko posedujete Visa, MasterCard, Maestro platnu karticu, Dina karticu ili American Express karticu u mogućnosti ste da ceo iznas platite odmah "online". Sigurnost podataka prilikom kupovine garantuje procesor platnih kartica. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni nama i našem sistemu.
Prilikom plaćanja karticom, cena dostave biće uračunata u ukupnu sumu i ona iznosi 290 RSD. U koliko je vrednost pošiljke preko 4.000 RSD, dostava je BESPLATNA i neće biti naplaćena.
Nakon uspešne transakcije bićete prosleđeni na stranu sa obaveštenjem o uspešnom plaćanju. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na stranicu sa informacijom o neuspelom plaćanju i moći ćete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja.

Sva plaćanja se realizuju u RSD.

NAPOMENA: U vreme Novogodišnje i Božićne sezone, artikli veoma brzo nestaju sa stanja, pa se može desiti da artikal koji ste poručili je u međuvremenu prodat i nema ga na stanju. Iz ovog razloga Vam predlažemo da pre plaćanja proverite preko emaila ili direktno pozovete. 

Ali ako i porudžbinu platite, to nije nikakav problem, Vaša rezervisana sredstva će Vam u dogovoru sa Vama, biti u najkraćem roku oslobođena.

3. PREKO TEKUĆEG RAČUNA, E-BANKINGOM ILI UPLATNICOM

Plaćanje preko tekućeg računa, E*Bankingom ili uplatnicom podrazumeva da nakon naručivanja i tek kada od nas dobijete predračun na email koji ste ostavili prilikom poručivanja, uplatite iznos na naš tekući račun. 

VAŽNO! Ne uplaćujete iznos na naš tekući račun na osnovu potvrde porudžbine, nego tek kada dobijete Predračun na Vaš email.Visa Visa Visa Master Maestro
Banca Intesa ad Beograd
Verified by Visa MasterCard SecureCode

ODDO Internet prodavnica igračaka
Tel: 064 616 06 73
         Podrška i poručivanje telefonom: Ponedeljak - Petak: 09:00 do 16:00h
E-mail: office@oddoigracke.rs

NEWSLETTER

ODDO igračke © 2013-2024 - Sva prava zadržana. Design & Developed by Web Factory

ODDO igračke © 2013
Sva prava zadržana.
Design & Developed by Web Factory

ODDO igračke na Facebook-u ODDO igračke na Instagram-u