ODDO igračke na Facebook-u ODDO igračke na Instagram-u

Prijavi se

ODDO igračke - sve igračke na jednom mestu
Besplatna dostava
NG Baner mobilna verzija - ODDO igračke

Ne ljuti se čoveče Drveni Pirati 7616

Cena: 1.902 RSD

ODDO Klub cena: 1.807,00 RSD

*Cene su iskazane sa PDV-om

Šifra: 12076161
Brend: Pino toys
Tema:
„Ne ljuti se čoveče“ je društvena igra sa složenim pravilima koju može da savlada dete staro 5 godina. Razume se za to je potrebno igranje i vežbanje, najpre sa odraslima, a onda i u grupi vršnjaka. Ona zahteva sposobnost brojanja, kombinovanja, predviđanja, zaključivanja istrajnost i kontrolu emocija. Angažuje celokupnu laičnost i mišljenja deteta. Ne zaboravite da naučite dete da uživa u samoj igri, a ne samo u pobedi. Ličnim primerom mu pokažite kako to može da izvede. Društvena igra je igra, a ne rat i zahteva od deteta da nauči i prihvati, tj.da se povinuje strogim pravilima društvene igre. Učestvovanje u drugim društvenim igrama govori u prilog tome da je dete savladalo svoju egocentričnost i socijalizovalo se. Ukoliko nije, igranje društvene igre mu pomaže u tome. 

Igranje u grupi vršnjaka budi i razvija takmičarski duh. To je prilika da se iskustveno dožive pobeda i poraz. I jedno i drugo praćeni su burnim emocijama koje dete treba da kontroliše, a kako se to radi može da nauči učestvovanjem u igri. U društvenoj igri ne dominira motorička spremnost. Ona traži drugačije kvalitete. Zato u njoj ravnopravno mogu da učestvuju i da pobeđuju i povučena, stidljiva deca, deca koja ne žele da budu u centru pažnje, deca koja nisu motorički spretna. 

Igranje društvenih igara pomaže razvoj moralnosti, prihvatanje društvenih pravila života, uočavanje i razumevanje odnosa među ljudima, saradnju i takmičenje.

-Dimenzije: 24x24x3.3 cm
-Materijal : drvo.

Proizvodjač: Pino toys
Zemlja proizvodnje: Narodna Republika Kina
Uvoznik: Podatak će biti naveden na deklaraciji koja dolazi sa proizvodom

UniCredit Bank AllSecure - Vaš Partner za Internet Trgovinu VISA MasterCard Maestro Verified by Visa MasterCard SecureCode

ODDO Internet prodavnica igračaka
Tel: 064 616 06 73
Tel 2: 064 670 73 15
Podrška i poručivanje telefonom: Ponedeljak - Petak: 09:00 do 17:00h
E-mail: office@oddoigracke.rs

NEWSLETTER

ODDO igračke © 2013-2022 - Sva prava zadržana. Design & Developed by Web Factory

ODDO igračke © 2013
Sva prava zadržana.
Design & Developed by Web Factory

ODDO igračke na Facebook-u ODDO igračke na Instagram-u