select * from wf_product where url='mysterium-drustvena-igra-na-srpskom-111467' and prikazi='1' and id_brend!='129'
ODDO igračke na Facebook-u ODDO igračke na Instagram-u

Prijavi se

ODDO igračke - sve igračke na jednom mestu
Besplatna dostava
Besplatna dostavaRASPRODATO

Mysterium Društvena Igra na Srpskom 111467

Cena: 5.400,00 RSD

ODDO Klub cena: 5.130,00 RSD

*Cene su iskazane sa PDV-om

Šifra: 00CP111467
Brend: Libellud
Tokom 1920-ih, g. MacDovell, nadareni astrolog, odmah je otkrio natprirodno biće po ulasku u svoju novu kuću u Škotskoj. Okupio je eminentne medijume svog vremena na seansu, a oni imaju sedam sati da stupe u kontakt sa duhom i istraže sve tragove koje on može da pruži da bi otključali staru misteriju.

Nesposoban da razgovara, duh koji ima amneziju komunicira sa medijumima kroz vizije, koje su u igri predstavljene ilustrovanim kartama. Mediji moraju da dešifruju slike da bi pomogli duhu da se seti kako je ubijen: Ko je počinio zločin? Gde se to odigralo? Koje oružje je izazvalo smrt? Što više medijumi sarađuju i pogađaju, lakše je uhvatiti pravog krivca.

U Misteriumu, jedan igrač preuzima ulogu duha dok svi ostali predstavljaju medij. Da bi rešio zločin, duh prvo mora da opozove (uz pomoć medija) sve osumnjičene koji su bili prisutni u noći ubistva. Brojne kartice osumnjičenih, lokacija i oružje ubistva su stavljene na sto, a duh nasumično dodeljuje jednu od njih u tajnosti medijumu.

Svakog sata (tj. u igrici), duh predaje jednu ili više kartica sa vizijom okrenutim ka svakom medijumu, dopunjujući svoju ruku na sedam svaki put kada dele vizione kartice. Ove vizione kartice medijumima predstavljaju slike poput snova, pri čemu svaki medij prvo treba da zaključi koji osumnjičeni odgovara primljenim viziokartama. Kada duh preda karte završnom medijumu, počinje dvominutni peščani tajmer. Kada medij stavi svoj žeton na osumnjičenog, on takođe može staviti žetone vidovitosti na nagađanja drugih medija kako bi pokazali da li se slažu ili ne slažu sa tim nagađanjima.

Nakon što vreme istekne, duh otkriva svakom mediju da li su nagađanja bila tačna ili ne. Mediji koji su tačno pogodili prelaze na pogađanje lokacije zločina (a zatim i oružja ubistva), dok oni koji nisu zadržali svoje vizione karte dobijaju nove sledećeg sata u skladu sa istim osumnjičenim. Kada medij tačno pogodi osumnjičenog, lokaciju i oružje, pomera svoj žeton na tablu za epilog i dobija jedan poen vidovitosti za svaki preostali sat na satu. Oni i dalje mogu da koriste svoje preostale žetone vidovitosti da postignu dodatne poene.

Ako jedan ili više medija ne uspe da identifikuje svog pravog osumnjičenog, lokaciju i oružje pre kraja sedmog sata, onda je duh zakazao i raspršio se, ostavljajući misteriju nerešenu. Ako su, međutim, svi uspeli, onda je duh povratio dovoljno svog pamćenja da identifikuje krivca.

Mediji zatim grupišu svoje karte osumnjičenih, lokaciju i oružje na sto i stavljaju broj po svakoj grupi. Duh zatim bira jednu grupu, postavlja odgovarajući broj krivca licem nadole na tablu za epiloge, bira tri kartice vizije — jednu za osumnjičenog, jednu za lokaciju i jednu za oružje — zatim meša ove karte. Igrači koji su postigli nekoliko poena vidovitosti nasumično prevrću jednu viziju, a zatim tajno glasaju o tome koji osumnjičeni smatra da je kriv; igrači sa više poena onda prevrnu drugu viziju i glasaju; onda oni sa najviše poena vide poslednju kartu i glasaju.

Ako je većina medija identifikovala pravog osumnjičenog, a veze su prekinute glasanjem najvidovitijeg medija, onda je ubica identifikovan i duh sada može mirno da počiva. Ako ne, pa, možda možete pokušati ponovo...

Proizvodjač: Libellud
Zemlja proizvodnje:
Uvoznik: Podatak će biti naveden na deklaraciji koja dolazi sa proizvodom

Nije za decu ispod 3 godine
Besplatna dostava

Besplatna dostava

na teritoriji Srbije

Visa Visa Visa Master Maestro
Banca Intesa ad Beograd
Verified by Visa MasterCard SecureCode

ODDO Internet prodavnica igračaka
Tel: 064 616 06 73
         Podrška i poručivanje telefonom: Ponedeljak - Petak: 09:00 do 16:00h
E-mail: office@oddoigracke.rs

ODDO igračke © 2013-2024 - Sva prava zadržana. Design & Developed by Web Factory

ODDO igračke © 2013
Sva prava zadržana.
Design & Developed by Web Factory

ODDO igračke na Facebook-u ODDO igračke na Instagram-u